SkiWater - Mango Marille

Alpen Bronwater
Gebotteld met licht bruisend bronwater direct bij een alpine bron op 1100 m (3600 ft) in Oostenrijk.

Biologische Mango & Abrikoos
Mango en abrikoos zijn afkomstig van biologische boeren.
Van nature caloriearm

Om de volle fruitigheid naar voren te brengen, wordt Mango gemengd met Abrikoos wat gecombineerd wordt met een mix van citroenextracten en wordt er - net genoeg – fruitsuiker aan toegevoegd.

Ingrediënten
Bronwater uit de bergen, 7,5% biologische mangopuree, 2,5% biologische abrikozenpuree, biologische fructose, citroensapconcentraat, koolzuur, antioxidant: ascorbinezuur, natuurlijke smaak.

Alpen Bronwater met fruit

In de vroege jaren 1920 werd skiën een populaire sport in de Alpen. Modieuze jongeren van over de hele wereld spanden zich vast aan hun houten planken, trokken hun wollige truien aan en lieten zich dapper de hellingen afdalen. Omdat al deze skiërs dorst kregen op de hellingen, wilden inwoners van afgelegen bergdorpen een verfrissend drankje maken dat ze lokaal konden verkopen. Ze begonnen frambozensap te mengen van lokaal geplukte frambozen met gletsjerwater en een scheutje citroen en skiwasser - de eerste isotone dorstlesser - was geboren.
 
Gehydrateerd blijven op hoogte is een serieuze taak: door lagere zuurstofniveaus op grotere hoogte werkt je lichaam harder, je ademhaling gaat omhoog en je lichaam verliest sneller water dan op zeeniveau.
SKIWATER re-hydrateert je lichaam dankzij de natuurlijk aanwezige elektrolyten en het lage suikergehalte.

Wat is Skiwater?

Velen zullen het ongetwijfeld kennen van de zomer- en wintersportvakanties in de Alpen.
Voor diegene die het niet kennen… Skiwater is het cultdrankje van je (ski)vakantie! De Oostenrijkers zeggen ook wel "schiwasser“ !

Het favoriete drankje van bergsporters, skiërs, wandelaars, langlaufers, fietsers, …
In de Alpenhutten wordt het overvloedig geschonken en vooral gedronken.

Skiwater bestaat uit ijskoud (berg-)water en werd van oudsher aangelengd met een soort frambozensiroop. Soms werd het water ook weleens aangelengd met een combinatie van framboos-, citroen- en sinaasappelsiroop. Dan kleurt het Skiwater eerder oranje.

Destijds was eigenlijk de siroop behoorlijk ongezond spul, want er zat erg veel suikersiroop, kleurstoffen, en bewaarmiddelen in. Maar ja, als kind vonden we het bijzonder lekker. En voor de volwassenen een goede dorstlesser…

Tijden zijn echter veranderd en de eer aan de fabrikant Skiwater om, in plaats van de vroegere siroop,  fruit toe te voegen aan het Alpen bronwater om het zo gezond en puur mogelijk te maken.

Products

Rrebel Products

Ieder Rrebel product heeft zijn eigen verhaal met hoogstaande kwaliteiten.

Producten zijn Rrebels, vanwege hun kwaliteit, daadkracht en pure sensatie, wat de consument in de wolken zal brengen (zoals op de homepage is weergegeven).

We like to

Rrebel